Werkplekken

Sluit aan in het hart van de circulaire economie

In BlueCity verzamelen zich de pioniers van de circulaire economie. Er bloeit een dynamische community van like minded entrepreneurs die bezoekers van over de hele wereld aantrekt. Daarmee vergroot je je zichtbaarheid en ontmoet je op laagdrempelige wijze key players uit de sector én potentiële launching customers.

Sluit jij je aan in het hart van de circulaire economie? Met onze professionele, inspirerende werkplekken is je concentratie het enige wat je nog zelf mee moet nemen! BlueCity biedt verschillende soorten werkruimtes aan: van losse bureaus tot abonnementen in ons BlueCity Lab. Word jij onderdeel van ons ecosysteem? Bekijk hier de mogelijkheden en neem contact op voor meer informatie, een rondleiding of een dagje meedraaien.

Voordelen van een werkruimte huren in BlueCity

Verschillende ruimte-mogelijkheden

BlueCity ecosysteem

Unieke locatie

Naamsbekendheid voor je onderneming

Toegang tot representatieve vergaderruimtes

Centraal gelegen en goed bereikbaar

Korting op BlueCity programma’s

“Het gebouw brengt de circulaire economie tot leven en maakt het voorstelbaar voor onze klanten. We hebben maar een kwart van onze uitleg nodig ten opzichte van onze vorige locaties.”

Jan Jongert
Superuse

“Uniek aan BlueCity zijn de rondleidingen door het pand. Interessante partijen, met vaak een belangrijk aandeel in de circulaire economie, komen daardoor letterlijk bij je over de vloer. Het pand is dankzij die rondleidingen niet alleen een werkruimte, maar ook een etalage.”

Casper van der Meer
Better Future Factory

Veel gestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van BlueCity?

Kan ik zomaar binnenlopen bij BlueCity?

Is BlueCity goed bereikbaar?

Welke faciliteiten biedt BlueCity?

Kan ik bij BlueCity terecht als ik geen circulair bedrijf heb?

In contact komen met BlueCity over de werkplekken? Neem contact op met Ruth Stijns via onderstaande formulier!